-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ruhhy
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
TERMOMETR DO SZYNKOWARU / WĘDZENIA MIĘSA
- CIENKA SZPILKOWA SONDA - specjalnie zaprojektowany termometr do wędliny ma cienką sondę, która łatwo penetruje mięso, pozostawiając minimalny ślad. Jest on idealny do monitorowania temperatury mięsa podczas procesu wędzenia. Jeśli planujesz więc wędzić większe kawałki mięsa, takie jak szynka czy boczek, warto rozważyć użycie naszego termometra z długą sonda co może pomóc w monitorowaniu temperatury w głębszych warstwach mięsa.
- DO GOTOWANIA I WĘDZENIA – nasz termometr jest wielofunkcyjny i może być używany zarówno do gotowania w w szynkowarze jak i wędzenia. Właśnie znalazłeś termometr, który oferuje szeroki zakres temperatur i dokładne pomiary.
- BEZPRZEWODOWY - bezprzewodowy termometr pozwala na monitorowanie temperatury z daleka, co jest wygodne podczas dłuższych procesów wędzenia.
- CZYTELNA I PRAKTYCZNA TARCZA – termometr posiada praktyczne symbole optymalnych temperatur wędzenia dla określonego typu mięsa (wołowina, baranina, cielęcina, wieprzowina i drób). Tarczę jest czytelna, dzięki temu odczyt temperatury jest szybki i wygodny. Skala pokazuje w stopniach Celsjusza co 10 stopni.
- SPECYFIKACJA - materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową; zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza; długość sondy: 13 cm; wymiary: 5,1 x 14,5 cm; waga: 35 g; waga w opakowaniu: 40 g.
SPECYFIKACJA
- materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową
- zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
- długość sondy: 13 cm
- wymiary: 5,1 x 14,5 cm
- waga: 35 g
- waga w opakowaniu: 40 g
W ZESTAWIE
- termometr
- skuwka do przechowywania sondy
Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę wędzonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury wędzenia dla określonego typu mięsa. W zestawie jest skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
PRODUCENT:
ISO TRADE Spółka z o.o.
ul. Hangarowa 15
59-220 Legnica, Polska
office@iso-trade.biz
OSOBA ODPOWIEDZIALNA W UE:
ISO TRADE
TREŚĆ OSTRZEŻENIA:
-Używaj zgodnie z przeznaczeniem.
-Unikaj używania silnych chemikaliów lub szorstkich gąbek, które mogą uszkodzić powierzchnię termometru.
-Należy unikać ostrych narzędzi, które mogą porysować lub uszkodzić powierzchnię termometru.
-Ze względu na ryzyko oparzeń oraz możliwość uszkodzenia urządzenia, należy przechowywać go w miejscu niedostępnym dla dzieci.
-Uszkodzenia mechaniczne lub elektroniczne mogą prowadzić do nieprawidłowych wyników pomiaru, co może wpłynąć na bezpieczeństwo pieczenia.
Kuchnia
-
Długość opakowania:
28 cm
-
Ilość sztuk w kartonie zbiorczym (rabat):
100
-
Ilość sztuk w paczce kurierskiej:
300
-
Ilość w dostawie:
400 szt.
-
Następna dostawa:
za 6 dni
-
Szerokość opakowania:
20 cm
-
Wysokość opakowania:
5 cm